Jongeren

Woonmaatjes regelt jouw woonruimte en inkomen.

Jongeren

Snel een studentenkamer of woonruimte nodig? En gelijk een (deel van je) inkomen meepakken? Allebei zijn zo geregeld. Hoe? Door te ruilen. Klusjes in huis, technische hulp of af en toe meegaan naar afspraken: veel mensen in Nederland zijn er enorm mee geholpen. Net als jij, want in ruil bieden ze graag een kamer of riante woonruimte aan. En al het regelwerk? Dat doet Woonmaatjes.

Dat doen we door slim te bemiddelen tussen ouderen en student , werkforens of starter omdat jullie elkaars hulp goed kunnen gebruiken. Kortom: de woonruimte die jij zoekt in ruil voor de eerlijkste prijs, deels in valuta, deels in diensten. Het enige wat je hoeft te doen is gratis een vraagformulier woonruimte aan te maken. Hoe beter je jezelf omschrijft in je profiel en vertelt waarnaar je zoekt, hoe sneller we jou een mooie aanbieding kunnen doen.

Weten hoe het werkt? Als je jezelf aanmeldt, spreekt het allemaal voor zichzelf. Toch nog vragen? Check de lijst met veelgestelde vragen, mail ons je vraag of bel Woonmaatjes.

223

Woonmaatjes zijn al door ons geholpen

En we blijven matchen, want het is nodig. Wilt u woonruimte aanbieden of heeft u behoefte aan woonadvies, gezelschap of hulp in/rondom het huis. Help uzelf en ’n ander! Met Woonmaatje is een passende match zo geregeld!