Ouderen

Altijd hulp voorhanden? Word Woonmaatje!

Ouderen

Heeft u woonruimte die niet gebruikt wordt? Bent u wellicht ook op zoek naar wat gezelschap, van ’n passende en betrouwbare woongenoot of kunt wat hulp in en rondom huis gebruiken? Dan is het verhuurconcept van Woonmaatje niet eens zo’n gek idee! Want hoe heerlijk zou het zijn om wat aanspraak te hebben, kennis te delen en altijd hulp in en om het huis te hebben? Studenten, werkforensen en starters staan te springen om meer van betekenis te zijn dan alleen ’n platte huurder. Zij kunnen u bijstaan met allerlei woondiensten, administratieve hulp en eventuele uitjes begeleiden. In ruil voor een betaalbare kamer of woonruimte.

Naast de student of starter helpt u uzelf en uw portemonnee. U mag heffingsvrij bijverdienen tot €5.506 per jaar. ’n Extraatje om leuke dingen te doen of bijvoorbeeld uw woning aan te passen of te verduurzamen om een latere verkoop gunstig te laten verlopen.

Vanzelfsprekend bekijken we samen met u zorgvuldig welke huurder met ’n plus het beste bij u past. Benieuwd of uw woonruimte geschikt is voor verhuur? Natuurlijk zijn we er ook voor advies hierover, een mogelijke woningaanpassing en het financiële plaatje. Kortom: alles voor een passend en betrouwbaar woonmaatje en een goede deal.

Het enige wat je hoeft te doen is gratis een aanbodformulier woonruimte aan te maken. Maar gewoon mailen of bellen kan ook. Hoe beter u uw aanbod omschrijft en vertelt waarnaar u zoekt, hoe sneller we voor u een gezellig woonmaatje en een mooie aanbieding kunnen doen. Weten hoe het werkt? Bekijk onze antwoorden op de veelgestelde vragen of neem contact op met Woonmaatjes.

223

Woonmaatjes zijn al door ons geholpen

En we blijven matchen, want het is nodig. Wilt u woonruimte aanbieden of heeft u behoefte aan woonadvies, gezelschap of hulp in/rondom het huis. Help uzelf en ’n ander! Met Woonmaatje is een passende match zo geregeld!