Veelgestelde vragen over samenwerken

Op alle vragen gewoon een duidelijk antwoord.

Veelgestelde vragen over samenwerken

Wat is het idee achter Woonmaatjes?
Door ontwikkelingen in de demografie, het ouder worden van Nederland, de hervormingen in de zorg en maatschappelijke sectoren, het wegzetten van meer verantwoordelijkheid bij ouderen en jongeren (leenstelsel), en het uitblijven van doorstroming van huishoudens staan de woon- en dienstenmarkt onder druk. Daar wil Woonmaatjes een helpende hand in bieden.

Wat is de strategie van Woonmaatjes?
Woonmaatjes wil door het versterken van een netwerk van samenwerkende partijen – en met een geavanceerd geautomatiseerd systeem vraag en aanbod van ouderen, jongeren, gemeenten en ondernemers matchen. Woonmaatjes is hierin de partij die bemiddelt, adviseert en beheert.

Voor welke partijen is samenwerken met Woonmaatjes interessant?
Woonmaatjes staat open voor samenwerking met gemeenten, bedrijven, welzijnsorganisaties, en freelancers met een passie voor sociaal, solidair, eerlijk en duurzaam.  Sluit dit aan op wat u of uw organisatie vindt of zoekt? Neem dan gerust contact op met Petra Eshuis van Woonmaatjes.

Naar wat voor franchisers is Woonmaatjes op zoek?
Franchisers van Woonmaatjes krijgen een zee van mogelijkheden voorgeschoteld, omdat buiten de provincie Gelderland de missie en visie van Woonmaatjes nog voeten aan de grond moet krijgen. Woonmaatjes zoekt franchisers die:

  • zich volledig herkennen in onze missie en visie;
  • warm worden van termen als sociaal, solidair, eerlijk en duurzaam;
  • het leuk vinden om te adviseren en bemiddelen tussen mensen en groepen;
  • graag netwerken en een waardevol netwerk uitbouwen;
  • oog hebben voor de studenten en starters in onze samenleving;
  • en die net zoveel oog hebben voor de ouderen in onze maatschappij.

Meer weten? Neem dan gerust contact op met Petra Eshuis van Woonmaatjes

223

Woonmaatjes zijn al door ons geholpen

En we blijven matchen, want het is nodig. Wilt u woonruimte aanbieden of heeft u behoefte aan woonadvies, gezelschap of hulp in/rondom het huis. Help uzelf en ’n ander! Met Woonmaatje is een passende match zo geregeld!