Woonmaatjes gelanceerd

Woonmaatjes: het voordeel van slimmer samen.

Woonmaatjes gelanceerd

Na een aantal maanden van voorbereiding en ontwikkeling van onze huisstijl en website is de lancering van Woonmaatjes een feit. Zowel de huisstijl en website vormgeving en de technische realisatie is verzorgt door Webzo uit Nijmegen. Wij hebben er zin in en gaan samen met onze partners verbinden tussen studenten/starters en ouderen.

Waarom woonmaatjes?
Woonmaatjes staat voor ‘het voordeel van slimmer samen’. Zij verbindt en bemiddelt  tussen studenten, starters en ouderen omdat zij elkaar veel te bieden hebben. Studenten en starters en ouderen hebben met met elkaar gemeen dan gedacht. Studenten en starters zoeken naar betaalbare kamer of woonruimte en inkomen om dat te betalen. Ouderen hebben veelal woonruimte(n) te over en kunnen best wat hulp in en rondom huis gebruiken. Woonmaatjes bemiddelt hierin , en brengt zo jong en oud-en vraag en aanbod samen. Woonmaatjes geeft ook advies over woningaanpassing en of financiële plaatjes. Meer over Woonmaatjes? Lees hier verder.

Hoe ‘t werkt?
Het enige wat hiervoor nodig is is het aanmaken van een gratis account. Hoe beter de omschrijving van het persoonlijke profiel, de vraag en/of het aanbod is, hoe sneller woonmaatjes een mooie aanbieding kan doen.

Snel betaalbare woonruimte of hulp geregeld?
Woonmaatjes regelt dit door slim te bemiddelen in het verruilen. Klusjes, hulp in huis of af en toe meegaan naar afspraken: veel mensen in Nederland zijn er enorm mee geholpen. Net als jij, want in ruil bieden ze graag een kamer of woonruimte aan. En al het regelwerk? dat doet Woonmaatjes.

223

Matches gerealiseerd door Woonmaatjes

En we blijven matchen, want het is nodig. Wilt u woonruimte aanbieden of heeft u behoefte aan woonadvies, gezelschap of hulp in/rondom het huis. Help uzelf en ’n ander! Met Woonmaatje is een passende match zo geregeld!